Zaal21 heeft per 1 januari 2017 ruimte voor een jonge, creatieve ondernemer. Aanleiding is dat een van de leden het warme nest van Zaal21 gaat verlaten. Mede dankzij de stimulerende impulsen van dit creatief collectief gaat zijn bedrijf zo goed dat hij zijn vleugels uitslaat. Daardoor komt er een plaats vrij.

Ben of ken jij een jonge ondernemer die een waardevolle aanvulling voor deze coöperatie kan zijn? Laat het weten door een mailtje te sturen naar info@zaal21.nl. Voor de goede orde: met ‘jong’ wordt vooral bedoeld ‘jong van geest’ en er zijn geen branches die op voorhand worden uitgesloten. De ondernemers van Zaal21 zoeken vooral een aanvulling op de huidige activiteiten. Ook de onderlinge klik is een belangrijke factor.

Zaal21 is een creatief collectief van jonge ondernemers, die hun samenwerking hebben bekrachtigd met een coöperatie. De leden zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen, ieder met hun eigen specialiteit.
Zaal21 is gevestigd op de bovenste verdieping van het voormalige klooster in het centrum van Panningen. Er staan wanden die verschillende ruimtes creëren, en door de open indeling is het makkelijker om even iets met elkaar te delen. De lijntjes zijn op die manier kort en bijna als vanzelf worden de leden uitgedaagd buiten de kaders te denken. Ze delen dus meer dan alleen onze werkplek.

Ondanks –of misschien wel dankzij– het feit dat de ondernemers van Zaal21 in verschillende branches actief zijn, ontstaan er verrassende samenwerkingen.
Met verschillende succesvolle projecten hebben ze inmiddels al bewezen dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat zijn de projecten waarin de samenwerking binnen Zaal21 meerwaarde biedt voor ondernemers in de regio. Want delen = vermenigvuldigen.

De volgende ondernemers zijn lid van Coöperatie Zaal21 UA:
• Dennis Vredeveldt, grafisch ontwerp – Dit is Dennis
• Rob Engels, webontwerp en ontwikkeling – Remmedia
• Walid Sediq, juridisch advies – Proxeto
• Bram Philipsen, bouwkundig advies en tekenwerk – Bureau B
• Willem Sieders, teksten en communicatie – met Willem
• Judith Zeelen, beheer en verhuur ontroerend goed – Start Home Rentals
• Sander Selen, videoproducties – Selevisie
• Roger Gielen, marketing & conceptontwikkeling – Crinno Marketing