Green Barn
Rob Jacobs zocht een partij die hem kon helpen zijn nieuwe horecagelegenheid in de markt te zetten. Een complete huisstijl inclusief logo en een communicatieplan inclusief offline en online middelen.

Fotografie, huisstijl en logo, website, belettering, tekst schrijven, marketing, video

De Belaeving
Wijndruiven verbouwen in een kassencomplex en daarvan likeuren en wijnen maken; en een restaurant opzetten bij een ‘traditionele’ wijngaard.

Fotografie, huisstijl en logo, website, belettering, bouwkundig advies, architectuur ontwerp en vergunning, tekst schrijven, marketing, video

Presser Trappen
Mark Presser was al enige tijd eigenaar van Presser Trappenfabriek BV in Roggel, toen hij zich realiseerde dat de uitstraling van zijn bedrijf een update kon gebruiken. Het resultaat?

Huisstijl en logo, website, belettering, tekst schrijven, online marketing

Vorkmeer

Ontwerp en ontwikkeling website, ontwerp jaarverslag

NLW Groep

Concept herinrichting werkruimtes en kantoor pand Venray en Panningen, interieur als exterieur.

Gallery’s Grand Pub

Bouwbegeleiding en uitwerking, advies op gebied van brandveiligheid, vergunningstraject begeleiden, ontwikkeling huisstijl, ontwerp website, marketing, concept, video, social media onderhoud en vaste sparringspartner.

Gallery’s Grand Cafe

Bouwbegeleiding en uitwerking, ontwikkeling huisstijl, ontwerp website, marketing, concept, video, social media onderhoud en vaste sparringspartner.

Lekker Laeve

Ontwerp logo en huisstijl, ontwerp en ontwikkeling website, fotografie, ontwerp yoga ruimte en studio.