De Belaeving

De Belaeving – Gezellig Genieten

Toen Joep en Monique van Schaijk voor het eerst bij Zaal21 aanklopten, stonden ze op het punt iets nieuws te starten. Wijndruiven verbouwen in een kassencomplex en daarvan likeuren en wijnen maken; en een restaurant opzetten bij een ‘traditionele’ wijngaard. Aanleiding vormden de verbouwplannen die ze hadden met de kassen en het restaurant. Uiteindelijk leidde dit tot een succesvol totaalconcept voor De Belaeving.


Doortastend

Al bij het eerste contact viel ons op hoe doortastend deze ondernemers te werk gaan. Ze zitten vol ideeën en kunnen vandaag bedenken wat volgende week klaar moet zijn. Bovendien hebben ze een eigen visie op hun vak en steken ze hun mening niet onder stoelen of banken. Des te trotser zijn we op het feit dat behalve de verbouwingen (want de ontwikkelingen volgden elkaar snel op) ook de lancering van het restaurant en de wijnerij erg succesvol waren.

Voor De Belaeving tekenden we de bouwtekeningen en begeleiden we de vergunningaanvragen bij de gemeente, die nodig waren om de geplande activiteiten op de locaties te mogen ontplooien. Verder ontwikkelden we de totale communicatie, inclusief naamgeving, logo en huisstijl, ontwerp van drukwerk, belettering, website, fotografie, teksten en videoproducties. Nog steeds beheert Zaal21 met veel succes het Facebook-account van De Belaeving.

Bekijk website