Presser Trappen

Presser Trappen

Mark Presser was al enige tijd eigenaar van Presser Trappenfabriek BV in Roggel, toen hij zich realiseerde dat de uitstraling van zijn bedrijf een update kon gebruiken. Hij wilde zich ook meer toeleggen op maatwerk trappen. Na enkele gesprekken was hij ervan overtuigd dat Zaal21 de juiste partij was om hem te helpen bij de herpositionering van zijn bedrijf. Het resultaat? Een eigentijds bedrijf dat erkend wordt om het kwalitatieve maatwerk.

Nieuwe positionering

De gesprekken bij Mark op locatie waren erg verhelderend. Samen met zijn vrouw runt hij zijn bedrijf vol enthousiasme. Hij is een echte vakman die kwalitatieve trappen wil maken. Communicatie, uitstraling en positionering zijn zaken die voor Mark ‘erbij’ komen en die hij daarom het liefste uitbesteedt.

We wisten hem ervan te overtuigen dat hij voor een nieuwe uitstraling meer moest doen dan alleen een nieuw logo. We adviseerden hem als handelsnaam niet de naam van zijn onderneming te gebruiken, maar Presser Trappen. Korter, krachtiger en beter aansluitend bij ‘maatwerk’. Verder heeft Zaal21 een nieuwe huisstijl opgezet, inclusief alle drukwerk, belettering, website en teksten. Nog steeds ondersteunt Zaal21 Presser Trappen bij het actualiseren van de website en social media.

Bekijk website