Zoek je een werkplek in hartje Panningen?

Ben jij een zelfstandige professional, zoek je kantoorruimte met een fijne werkplek? Mis je af en toe het sparren met collega’s? Wil je profiteren van een actief netwerk? Bij Zaal21 vind je als freelancer of zzp’er de perfecte coronaproof werkplek. Met een vergaderruimte en een beveiligde internetverbinding. En je kunt het flexibel invullen: fulltime of voor een paar dagen of zelfs dagdelen per week, jij mag het zeggen.

Er zijn op dit moment meerdere werkplekken beschikbaar. Misschien ook wel voor jou. Want of je nu een werkplek zoekt voor één of voor vijf dagen in de week, met een werkplek bij Zaal21 profiteer je van al onze faciliteiten, zoals een bureau met bureaustoel, genoeg parkeerplek in de omgeving, verse bonenkoffie of thee, een keuken met een koelkast voor je boterhammen, diverse stroompunten en een Wifi internetverbinding of vaste aansluiting. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor € 160,- per maand heb je een fulltime werkplek! Een flexwerkplek heb je al vanaf € 12,50 per dagdeel.

Wil je meer weten over een werkplek bij Zaal21? Neem dan gerust contact op met ons. We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot snel!