Wie zijn wij

willem sieders met willem
met Willem

Willem Sieders

Beter communiceren… is een kwestie van de juiste balans vinden tussen vorm en inhoud, tussen vormgeving en tekst. Beter communiceren is ook een kwestie van een goed plan. Wat wil je vertellen, tegen wie, met welke boodschap? Belangrijke vragen die bepalen hoe je communiceert. Nu is het niet altijd eenvoudig om een écht goede tekst te schrijven of om een doordacht plan op te zetten. Omdat daarvoor -tijdelijk- de kennis of capaciteit ontbreekt. De oplossing? Een deskundige professional met inlevingsvermogen en voldoende ervaring om tot de kern te komen. Het hoeft dus niet alleen. Het kan samen… met Willem.

Crinno Marketing

Roger Gielen

Crinno Marketing is een marketing- en conceptontwikkelingsbureau dat zorgt voor creatieve, innovatieve manieren van marketing en communicatie. Marketing en communicatie zijn van groot belang voor een bedrijf dat vooruitstrevend wil zijn. Door een goede marketing en de juiste communicatie te gebruiken kan een bedrijf zich namelijk onderscheiden van de concurrentie.

roger ghielen crinno marketing
dennies vredeveldt dit is dennis
Dit is Dennis

Dennis Vredeveldt

Dennis Vredeveldt, de man achter ‘dit is Dennis’, biedt u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken. Van logo tot complete huisstijl, van brochure tot presentatie, van belettering tot compleet totaalconcept. Ik geef uw bedrijf of vereniging graag een frisse start of een nieuwe impuls. Want een goed ontwerp leest beter, verkoopt beter, valt beter op. Vorm geven aan uw communicatiebeleid staat voorop. ‘dit is Dennis’ verzorgt met gevoel, passie en onnavolgbare creativiteit uw communicatiemiddel.

Selevisie

Sander Selen

SeleVisie maakt commerciële, informatieve en educatieve videoproducties. Van documentaires tot videoclips en internetcontent. Van idee tot concept en van productie tot uitvoering. Creatief, professioneel en met een frisse kijk op zaken. Ik denk graag mee aan de voorkant, zodat we gezamenlijk tot een goed en uniek eindproduct komen. Passend bij de doelgroep en de boodschap die u wilt overbrengen.

h-media
rob engels remmedia
Remmedia

Rob Engels

De eerste kennismaking van jouw toekomstige klanten is vaak via het internet. De eerste indruk van een website is dus heel belangrijk, zo niet doorslaggevend. Remmedia realiseert websites die snel en duidelijk communiceren. Iedere pagina moet boeien en direct de boodschap doorgeven.Remmedia staat voor Rob Engels Multi Media. Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele en gebruiksvriendelijke websites en webwinkels met een onderscheidende uitstraling. Bij Remmedia is webdesign altijd maatwerk, omdat iedere klant uniek is! Verder is je website goed vindbaar op het wereld wijde web dankzij onze zoekmachine-optimalisatie.

Proxeto

Walid Sediq

U bent een ondernemer in hart en nieren, en niets weerhoudt u ervan om uw bedrijf tot een succes te maken. Nou ja, bijna niets… op die kleine lettertjes na dan. Helaas zijn in een contract alle lettertjes klein. Bij Proxeto kunt u terecht voor al uw ingewikkelde en minder ingewikkelde juridische vragen waar u als ondernemer zelf geen raad mee weet. Komen de afspraken die u voor ogen had wel overeen met wat in het contract is opgenomen? Is het contract in evenwicht, of biedt het nog ruimte voor onderhandeling? Met onze systematische en innovatieve aanpak bent u verzekerd van deskundig advies. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om die vervelende kleine lettertjes. Dat doen wij wel voor u. Dan
kunt u in alle rust verder bouwen aan een succesvol bedrijf. En wij, wij dragen daar graag een steentje aan bij.

walid sediq proxeto