Ben jij een zelfstandige professional en mis je af en toe het sparren met collega’s? Wil je profiteren van een actief netwerk, bestaande uit ondernemers in de regio Peel en Maas? En zoek je kantoorruimte, maar niet voor vijf dagen per week? Bij Zaal21 vind je als freelancer of zzp’er de perfecte flexibel in te vullen werkplek.
Zaal21 is meer dan een verzameling bedrijven. We zijn een creatief collectief van zelfstandige professionals in verschillende branches, die elkaar aanvullen en stimuleren. Juist vanwege onze andere achtergrond kunnen we elkaar onbevangen een spiegel voorhouden. Als het kan pakken we projecten gezamenlijk op, zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Ook jij kunt hier een bijdrage aan leveren.

Want speciaal voor professionals die niet fulltime behoefte hebben aan een werkplek houden we een bureau vrij. Op die manier kun je profiteren van al onze faciliteiten, op momenten dat het jou uitkomt.

Wil je meer weten over de flexibele werkplek? Neem dan gerust contact op met een van ons. We zijn benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot snel!